Magasinhagen i Ski – en del av Magasinparken.
Info
Toggle

Salgssuksess!

Velkommen til visning søndag 3. desember kl. 16.00 - 17.00 i vår visningsleilighet i Ski Tårn av A-LAB (Magasinparken 8) i 6. etg. Ta også gjerne kontakt med megler for å avtale privatvisning.

Området

Meld interesse hos våre meglere og hold deg oppdatert.

På historisk grunn

Vår visjon for Magasinparken er at det skal bli et levende, moderne bomiljø som er like attraktivt for besøkende som for dem som bor her. Moderne arkitektur av fire ulike arkitekter koblet med den historiske arven i form av de fredede bygningene og den gamle ekserserplassen, vil skape et unikt utgangspunkt for gode opplevelser for både store og små, unge og eldre.

Et godt sted å bo

Det handler nesten like mye om hvordan det er ute, som inne. Dette har vi tenkt mye på, og vi har lagt til rette for at det skal være både hyggelig og praktisk å bevege seg rundt på området, enten du er på vei til jobb med levering i barnehagen først, eller du skal treffe noen venner på torget for en kopp kaffe og syndig godt bakverk en lørdags formiddag. Eller kanskje du skal på teater?

Det skjer i Ski

Ski er kommunesentrum for den nye storkommunen Nordre Follo med sine 59 000 innbyggere og har vært et knutepunkt i regionen siden jernbanen ble anlagt i 1870-årene. I dag, nesten 150 år senere, er det igjen jernbanen som bringer ny vekst og fremgang i regionen, når Follobanen åpner i 2022 og reduserer reisetiden til Oslo til kun 11 minutter.
bicycle

El-bysykkel

Vi jobber sammen med Nordre Follo kommune for å virkeliggjøre at Magasinparken får sin egen ladestasjon med hente- og returpunkt.
restaurant

Restaurant

I den gamle depotbygningen, som i dag dessverre er nedbrent, ønsker vi på sikt å etablere en restaurant. Vi er i dialog med flere anerkjente aktører.
masks

Kultur

Vi ønsker at en av de fredede magasinhallene skal brukes til ulike kulturaktiviteter og ser på forskjellige muligheter.
park

Park

Solon Eiendom skal etablere en egen park på den tidligere ekserserplassen mellom de fredede magasinhallene.

Sentral beliggenhet i nye Ski Vest

kart

Meld interesse
    Kontakt våre meglere

    Trygve Formo Hermansen
    Eiendomsmegler

    M: tfh@sem‑johnsen.no
    E: +47 924 498 42