Magasinhagen i Ski – en del av Magasinparken.
Info
Toggle

Salgssuksess!

Velkommen til visning torsdag 28. september kl. 13.00 - 14.00 i vår visningsleilighet i Ski Tårn av RRA (Magasinparken 16) i 6. etg. Ta også gjerne kontakt med megler for å avtale privatvisning.

Om Magasinhagen

Meld interesse hos våre meglere og hold deg oppdatert.

Magasinparkens perle

Med Magasinhagen får det nye boligområdet i Ski sitt største og mest landskapelige bygg. Det er et bygg som terrasseres i to retninger for å oppnå gode solforhold for beboerne og samtidig gi rom for de fredede vognhallene og Magasinplassen i midten av anlegget.

Til solen går ned

Med høye etasjer og store vindusfelt blir dette også et bygg med romslige og luftige leiligheter. De 68 enhetene som varierer i størrelse fra 36 til 173m² har alle inngang fra felles trapp- og heiskjerne. Alle hovedoppholdsrom har store vindusfelt og direkte utgang til private balkonger og terrasser som varierer i størrelse fra 8 til over 100m².

I Magasinhagen er samtlige takflater planlagt for opphold, i tillegg til balkonger og private hager på bakkeplan. Øverste tak er en felles takhage. Ambisjonen er at bygget skal oppleves som et frodig, befolket og beplantet landskap helt opp til 9. etasje. Det er derfor lagt til rette både for dyrking på private uteplasser og for klatreplanter som kan spre seg i kontrollerte former mellom terrassene.

En uvanlig fasade

Bygget vil bli kledd med stående trekledning som er beiset med en gyllen farge. Slikt fasademateriale er uvanlig for byggeri i denne størrelsen, men gjør at Magasinhagen vil fremstå med en varm lød og robust og håndverkspreget detaljering. Dette er spesielt viktig for dette bygget der store deler av eksteriøret også er bruksflater. Terrasser og balkonger har rekkverk med tett brystning for å skjerme mot innsyn nedenfra og glassrekkverk i øverste halvdel for maksimalt utsyn.

Meld interesse
    Kontakt våre meglere

    Trygve Formo Hermansen
    Eiendomsmegler

    M: tfh@sem‑johnsen.no
    E: +47 924 498 42